Markedspotentiale udland

Mange danske virksomheder er ikke opmærksomme på deres markedspotentiale i det store udland. De sproglige barrierer gør, at de ikke får tænk eksport ind fra starten.

Ligesom en eventuel webshop bør udvikles på flere sprog, bør telemarketing aktiviteterne målrettes forskellige lande. I mange tilfælde vil det faktisk være bedst at fokusere på sit markedspotentiale i udlandet frem for det hjemlige. Alene i Hamburg bor der eksempelvis lige så mange mennesker som i hele Danmark.   

frank borch as kan hjælpe dig med at realisere dit markedspotentiale i udlandet. Vi besidder sprogkompetencer, der gør, at vi kan varetage telemarketing i Skandinavien, Tyskland og engelsktalende lande. Derudover har vi et globalt netværk af samarbejdspartnere, der gør os i stand til at hjælpe med telemarketing i hele verden.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om dit markedspotentiale i det store udland. 

Vi starter altid med et grundigt møde, hvor væsentlige elementer bliver kortlagt. Det er afgørende for din succes på de nye markeder, at dine nye ”medarbejdere” har fået indsigt i din virksomhed. At de kender dine kompetencer, værdier, visioner, samarbejdspartnere osv. 

Udover opkald i mange forskellige lande kan vi hjælpe med at udvælge de rigtige kundeemner. Ved hjælp af grundigt forarbejde kan vi identificere de bedste leads og målrette indsatsen dér, hvor din virksomhed får mest ud af det.

Kvalitet fremfor kvantitet

Traditionel telemarketing, hvor en liste ringes igennem med hovedet under armen, giver ikke gode kunder – tværtimod kan det give din virksomhed et dårligt omdømme. Derudover medfører dårlige leads, at du skal bruge din kostbare tid på uproduktive møder. Der er kort sagt alt for lidt værdi for pengene.

frank borch as fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet. Du får erfarne telemarketingmedarbejdere, der kombinerer talegaver med situationsfornemmelse. Vores forankring i de lande, du vil eksportere til, giver dig kvalitetsmøder fremfor kaffemøder.

Din sparringspartner

frank borch as er meget mere end et telemarketingfirma. Vi er sparringspartner for vores kunder. Vi gennemfører markedsanalyser i både Danmark og udlandet, og vi hjælper både med at identificere og lancere dit koncept.

Med os i hånden kan du øge dine muligheder for at tiltrække nye kunder, udvikle potentialet i eksisterende kunder og fastholde kunder gennem længere tid. 

Læs mere om strategisk telemarketing