Mødebooking

Mødebooking der fører til ordrer

Mødebooking kræver mere end blot en god telefonstemme og kvikke bemærkninger. Mødebooking hos frank borch as betyder, at der bliver ringet til de rigtige og hørt efter hvad de siger.

Vi kombinerer en unik viden om jeres virksomhed med knowhow om mødebooking, der giver dine sælgere kvalitetsmøder fremfor kaffemøder.

Vi indleder alle samarbejder med et møde, hvor vi får kortlagt din virksomheds kompetencer, kultur, værdier, vision, mission, ejerskab, samarbejdspartnere m.v. Ved at identificere dit potentiale og fokusområder kan vi skaffe dig gode og relevante møder – også i udlandet.

Ring til os for en uforpligtende snak om, hvordan mødebooking kan hjælpe dig til øget salg. Eller send en mail, så kontakter vi dig med et tilbud.

At ringe til de rigtige

Mødebooking er en gren af telemarketing, hvor udbyttet ofte ikke står mål med indsatsen. Der bliver ringet rundt på må og få uden resultat, og alt for mange af de aftalte møder munder ud i ingenting. At afregne pr. møde (No Cure, No Pay) kan virke besnærende, men kan være kostbart. Èn ting er de timer, mødebookeren bruger, noget andet er de timer, du skal bruge på at mødes med useriøse emner.

Hos frank borch as laver vi et grundigt forarbejde. Ved hjælp af viden om kundeemner og erfaringer, som løbende opsamles og analyseres, kan vi øge dit salg.

Vi kan hjælpe dig med at udvælge de kundeemner, der skal kontaktes. Vores samarbejde med udenlandske telemarketingbureauer gør, at vi kan løse opgaver i hele verden.

At høre efter hvad de siger

God mødebookning kræver talent: At have gode sproglige kompetencer er en væsentlig egenskab, men evnen til at lytte er endnu vigtigere. Der er brug for både empati, situationsfornemmelse og tålmodighed.

Vores erfarne medarbejdere gennemgår grundig træning for at sikre en høj succesrate i vores mødebooking. Vi lægger vægt på en stil, der er imødekommende fremfor provokerende, men altid med udgangspunkt i vores kunders specifikke behov.

Ved at outsource din mødebooking hos frank borch as får du medarbejdere, der kan tale med alle slags mennesker. Vi finder den telemarketingassistent, der bedst matcher netop din virksomhed og din målgruppe – ung og frisk eller moden og rolig.

frank borch as rummer sprogkompetencer såvel i Skandinavien som øvrige Europa og engelsktalende lande, så vi kan hjælpe vores kunder ind på nye markeder både ind- som udland.

Outsourcing af små og store opgaver

Udover mødebooking kan du hos frank borch as få hjælp til indgående telemarketing, verificering af kontrakter, bogholderi, jobansøgninger, vikarfunktioner og andre administrative opgaver. Vi varetager opgaver af omfang fra få timer til fuldtid.

Læs mere om vores tilgang til outsourcing.

Ring og hør hvordan vi kan hjælpe dig – eller brug vores kontaktformular.