Lead Management

Fra lead til lukning

Lead Management er en proces, hvor man skaffer sig overblik over og håndterer sine potentielle kunder, fra de opstår, til de konverteres til salg og langvarige relationer. Den data som frank borch as skaffer om processen bruges til at måle effektiviteten af jeres markedsførings- og salgsinitiativer.

Hos frank borch as får du det samlede billede: Vi analyserer alle salgskanaler, incl. sociale medier, fra lead til lukning.

Alle leads kan skaffe jer omsætning, hvis de bliver behandlet rigtigt. Derfor har mange virksomheder også erkendt, at Lead Management er en af de vigtigste salgsaktiviteter.

Fra kaos til klarhed

Hvad er leads? Det er detaljer om et firma, en person eller en forretningsmulighed, kort sagt muligheder for salg, som skabes i en lang række forskellige situationer: Messer, receptioner, seminarer, reklamekampagner, email marketing, brugerinvolvering på hjemmesider m.v.

frank borch as kan hjælpe jer med at automatisere og forbedre Lead Management ved at samle oplysningerne fra de mange forskellige kilder. Hermed minimeres risikoen for dårlige oplevelser hos forbindelser, der kunne være blevet kunder. Dårlig Lead Management er eksempelvis, når samme virksomhed bliver kontaktet af flere forskellige sælgere. Eller når man simpelthen ikke får kontaktet gode kundeemner, fordi de forsvinder i et kaos af informationer.

Det skulle ikke være nødvendigt at sige det, men det er meget vigtigt at kunne indfange de personer, der viser købsinteresse. Man skulle tro det var den letteste sag i verden, men det er det langt fra. Mange interesserede går hjem med uforettet sag – eller til en anden leverandør – fordi de simpelthen ikke bliver kontaktet.

Organisation og distribution af leads

Det er vigtigt at få skabt et fornuftigt system, der kan skabe orden i massevis af henvendelser fra folk, der i forskellige situationer giver udtryk for et behov, som jeres virksomhed kan dække. Disse forskelligartede data skal organiseres og distribueres på forskellige stadier i salgsprocessen og forskellige niveauer i jeres organisation. IT-systemer har gjort Lead Management meget nemmere, men selv det bedste computersystem er kun så godt, som den data rigtige mennesker putter ind i det.

Du kan outsource den vigtige personlige interaktion til frank borch as. Vores erfarne mødebookere kontakter nye, potentielle kunder, ligesom vi kan hjælpe med mersalg til eksisterende kunder og generhvervelse af tabte kunder. Vi fokuserer på at gøre forarbejdet ordentligt, at identificere de kvalificerede leads og målrette indsatsen dér, hvor der er flest muligheder.

Ring eller skriv til os for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe med Lead Management.