Telemarketing firma

At ringe til de rigtige – og høre efter hvad de siger

frank borch as er et telemarketing firma, der arbejder med faget på strategisk niveau. Vi er meget bevidste om, at vi lever af at skabe resultater for vores kunder.

Salgsarbejde er ikke hvad det har været. Mange virksomheder bliver i stigende grad bevidste om, at den traditionelle form for ”kold kanvas” mødebooking giver alt for mange dårlige leads og møder, der spilder tid. Det er kort sagt alt for ressourcekrævende set i forhold til udbyttet.

frank borch as fokuserer på at gøre forarbejde ordentligt, at identificere de kvalificerede leads og målrette indsatsen dér, hvor der er flest muligheder. Kort sagt, du får en mødebooker, der forstår at ringe til de rigtige – og høre efter hvad de siger.

Hvad laver et telemarketing firma?

Telemarketing defineres traditionelt som en form for direkte marketing, hvor en sælger telefonisk kontakter potentielle kunder med et tilbud. Telemarketing kan også bestå af mødebooking, hvor sælgeren efter opkaldet mødes ansigt til ansigt med kunden.

Telemarketing har med tiden fået et blakket ry, fordi mange føler sig generet af opkald efter fyraften fra aggressive telesælgere, der er svære at slippe af med. Men også opkald til virksomheder kan være generende, hvis ikke telemarketingassistenten har gjort sit forarbejde.

Et seriøst telemarketing firma indleder alle opgaver med et grundigt detailmøde, hvor alle de vigtige elementer bliver kortlagt. Når du outsourcer eksempelvis mødebooking til et telemarketing firma, er det helt centralt, at dine nye ”medarbejdere” har et indgående kendskab til din virksomhed: Kompetencer, virksomhedskultur, værdier, vision, mission, ejerskab, samarbejdspartnere m.v.

Ring til os for en uforpligtende snak om, hvordan et seriøst telemarketing firma kan øge dit salg.

Dine kunder – vores kunder

Hos frank borch as er vi meget bevidste om, at vi ofte er det første indtryk dine kunder får af din virksomhed.  Vi tilbyder ekstern salgssupport leveret af dygtige medarbejdere, der behandler dine kunder, som var de vores egne.

Det kræver gode sproglige kompetencer, men det kræver først og fremmest en evne til at lytte. Vores folk kan tale med alle slags mennesker og virksomheder, og vi finder de personer, der bedst matcher netop din virksomhed og din målgruppe. Har du brug for at udvide dit marked til udlandet, kan vi tilbyde kompetencer såvel i Skandinavien som øvrige Europa.

Qua vores mangeårige erfaring med leadgenerering kan vi hjælpe dig med at udvælge de kundeemner, der skal kontaktes. Vi fungerer altid som sparringspartner i forhold til valg af fokusområder og selling points, og hvis vi ikke kan se os selv i opgaven, takker vi nej.

Alle former for telemarketing opgaver

frank borch as er et telemarketing firma, der varetager både udgående og indgående telemarketing – også i udlandet. Udover mødebooking kan vi tilbyde modtagelse af opkald, besvarelse af diverse kundehenvendelser, fra spørgsmål til afgivne ordrer i forbindelse med en reklamekampagne, en ny hjemmeside eller lignende. Vi tilbyder naturligvis også kundetilfredshedsundersøgelser.