advisory board​

Kunne du tænke dig, at få dit eget team omkring dig - som du kan sparre og udvikle med - så kan et Advisory Board være en mulighed.

Med et Advisory Board får du mulighed for, at få samlet 2 – 6 kompetente personer, som kan guide og rådgive dig, indenfor de områder som du gerne vil have udviklet i din virksomhed.

Et Advisory Boards fornemmeste opgave er, at bidrage til vækst og udvikling af din virksomhed. Advisory Boardet blander sig ikke i selve kontrollen og den daglige ledelse af din virksomhed, men bruges mere i tematiserede problemstillinger til fælles drøftelse og løsning.

Endvidere kan et Advisory Board være et godt alternativ til en professionel bestyrelse. I et Advisory Board får du nemlig en række ”mentorer”, som løbende hjælper og sparer med dig som virksomhedens ejer eller leder i et helikopterperspektiv omkring produktudvikling, nye markedområder, salg, markedsføring, vækst, økonomi osv.

Ekstern sparring er essentiel for en virksomhed, og som kan gøre den forskel på, om din virksomhed når sine mål og vækster kontinuerligt.

Sådan kommer vi i gang !

​Samarbejdet starter altid med et møde, hvor de overordnede mål drøftes. Her kommer vi bl.a. ind på følgende områder :

  • Formål for Advisory Boardet og forventningsafstemning omkring de forventede resultater.
  • Ønsker til sammensætning af Advisory Board, herunder de enkelte medlemmers fag- og ansvarsområder.
  • Konkretisering af handleplan for Boardet.
  • Fastlæggelse af mødefrekvensen mv.

Som facilitator for Boardet, så søger jeg for, at finde og kontakte de rigtige Board medlemmer, sikre mødeindkaldelser, mødedagsordener, mødestyring, referater, opfølgninger og sikre opfyldelse af fælles mål og forpligtelser.​

Aftal møde med mig ↘

Det skulle glæde mig at høre fra dig. Jeg afsætter gerne tid af til et møde, hvor vi sammen kan kigge på mulighederne for et samarbejde

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

​☏ Tlf.: 51 59 69 81

✉ E-mail: frank@frankborch.dk


CVR: 27308155

Følg med på​
fb instagram linkedin twitter