Coaching

Hvad skal der til for at leve et liv, hvor du er den bedste udgave af dig selv og når dine mål? Det er hvad jeg som personlig coach vil hjælpe dig med.

En personlig coaching forløb kan være den motivationsfaktor, der skal til, for at du sikrer optimal trivsel i hverdagen - hvor du får mest ud af det potentiale, som du som menneske besidder.

Fornemmer du tiltagende frustration i dit liv, mental træthed eller blot manglende energi og glæde, vil coaching hjælpe dig til at forstå din situation bedre, skabe overblik og indsigt i, hvad du nødvendigvis skal handle på for at ændre situationen.

Når du som person unødigt får nogle udfordringer i dit liv eller ønsker et bestemt mål, er det min erfaring som personlig coach, at dine tanker ofte er bundet op af et bestemt mønster eller strategi.

Mit virke som personlig coach hjælper ikke blot med at bryde gamle mønstre og strategier, men erstatter dem med positive og gavnlige valg. Disse mønstre, bliver herefter gennem øvelser og vores samarbejde integreret som vaner, så du automatisk vælger de nye mønstre, for at løse dine udfordringer eller opnå dine mål.

​Min erfaring er, at coaching er effektivt, motiverende og energiskabende.​

Sådan kommer vi i gang

​Første session foregår som en almindelig samtale, hvor jeg stiller dig en del reflekterende spørgsmål, og vi laver en plan for, hvordan du kommer i gang med det første skridt på vej til dine mål.

For at få det fulde udbytte af coachingen, er det vigtigt, at du forbereder dig på første session. Det gør du ved, at du afsætter god tid (ca. ½ - 1 time) inden sessionen, hvor du grundigt overvejer:

  1. Hvad ønsker jeg at få ud af coaching forløbet?
  2. ​Hvilke udfordringer har jeg i forhold til at opnå mit mål?
  3. ​Hvilke løsningsmuligheder ser jeg allerede?

Send meget gerne dine tanker til mig inden mødet, så når vi langt allerede ved første session – men vi skal nok i fællesskab nok nå i mål med dine ønsker.​

Pris

Priser​

​1 session 

Erhverv (ekskl. Moms)

kr. 1.200 – á 90 min.

Privat (incl. moms)

kr. 600 – á 60 min.

Priser​

​5 sessioner

Erhverv (ekskl. Moms)

kr. 6.000

Privat (incl. moms)

kr. 2.800

Priser​

10 sessioner 

Erhverv (ekskl. Moms)

kr. 10.000

Privat (incl. moms)

kr. 5.000

”If you can dream it – you can do it”
​– Walt Disney​

Bestil coaching hos mig ↘

Jeg tilbyder coaching til både privatpersoner og virksomheder, og styrker effektivt det enkelte menneskes ressourcer med henblik på at nå fremtidige mål.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

​☏ Tlf.: 51 59 69 81

✉ E-mail: frank@frankborch.dk


CVR: 27308155

Følg med på​
fb instagram linkedin twitter