Forretningsudvikling / investor

Som Iværksætter og selvstændig ved jeg hvor stor betydning det har, at du ikke slipper fokus fra din virksomheds strategi og udvikling.

Jeg ved dog også at det kan være svært, når du samtidigt skal have fokus på den daglige drift.

Det kan derfor være formålstjenligt for dig og din virksomhed, at du får sparring og assistance til, at få eksekveret på dine strategier og forretningsudvikling og ikke mindst, assistance til at komme i mål med de overordnede og lidt mere langsigtede målsætninger.

Jeg kan virke som katalysator for udredning af et planlagt projekt eller være samarbejdspartner for bestyrelsen/direktionen ved kortvarige, større aktiviteter, acquisitioner, etablering og facilitering af et advisory board, finde nye markeder, finde nye investorer m.m. – kort og godt assistere på de områder der skal til, for at udvikle din virksomhed.

I første omgang handler forretningsudvikling dog om, at forstå din virksomhed før jeg bidrager. Book et møde og lad os i fællesskab blive skarpere på, hvordan vi i fællesskab kan komme i mål med forretningsudviklingen i din virksomhed.​

Aftal møde med mig ↘

Det skulle glæde mig at høre fra dig. Jeg afsætter gerne tid af til et møde, hvor vi sammen kan kigge på mulighederne for et samarbejde

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

​☏ Tlf.: 51 59 69 81

✉ E-mail: frank@frankborch.dk


CVR: 27308155

Følg med på​
fb instagram linkedin twitter