Professionel konsulent tilbyder hjælp til forretningsudvikling

Har du svært ved at få eksekveret strategier i virksomheden? Så kan det være gavnligt at få hjælp fra en professionel forretningsudvikler. Hos Borch-Olsen Invest finder du en professionel og engageret medspiller, som står klar til at hjælpe dig med diverse former for forretningsudvikling. Jeg har mange års erfaring i branchen, hvorfor du med fordel kan lade mig være din kommende samarbejdspartner.

Jeg servicerer primært kunder fra Silkeborg, Aarhus, Viborg, Herning og Skanderborg, men jeg står til rådighed i hele Danmark. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte mig, hvis du drømmer om at få hjælp til virksomhedsudvikling.

Jeg er en professionel konsulent med stor erfaring som både investor, projektleder og forretningsudvikler. Jeg har desuden arbejdet som coacher i mange år. Jeg kan derfor tilbyde konkrete redskaber og metoder til eksekvering af forskellige forretningsstrategier, så du kan skabe resultater.

Jeg hjælper med at holde fokus på strategi og udvikling

Som iværksætter og selvstændig ved jeg, hvor stor betydning det har, at du ikke slipper fokus fra din virksomheds strategi og udvikling. Jeg ved dog også, at det kan være svært, når du samtidigt skal have fokus på den daglige drift.

Det kan derfor være formålstjenligt for dig og din virksomhed, at du får sparring og assistance til at få eksekveret på dine strategier og din forretningsudvikling – og ikke mindst assistance til at komme i mål med de overordnede og lidt mere langsigtede målsætninger.

Jeg står klar til at være din kommende målrettede og kompetente medspiller, så din virksomhed kan skabe resultater, der gør en forskel.

Professionel forretningsudvikling dækker over mange forskellige ting

Hvis jeg skal hjælpe dig med effektiv forretningsudvikling, indebærer det flere forskellige ting. Det vigtigste for mig er, at du får opfyldt dine ønsker og behov. Derfor foregår samarbejdet på dine præmisser, hvor jeg hjælper med de opgaver, som du har brug for. Jeg har brede kompetencer i branchen, hvorfor jeg kan varetage både mindre og større opgaver.

Nogle af mine primære arbejdsopgaver er:

  • At være katalysator for udredning af et planlagt projekt
  • At være samarbejdspartner for bestyrelsen/direktionen ved kortvarige, større aktiviteter
  • Etablering og facilitering af et advisory board
  • Finde nye markeder
  • Finde nye investorer
  • Og meget mere

Kort og godt kan jeg assistere på de områder, hvor der er behov for det, for at din virksomhed kan udvikle sig hensigtsmæssigt.

Loyal samarbejdspartner parat til at hjælpe

I første omgang handler forretningsudvikling dog om at forstå din virksomhed, før jeg bidrager. Derfor er det vigtigt, at vi starter med et godt møde, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende samt i fællesskab kan blive skarpere på, hvordan vi sammen kan komme i mål med forretningsudviklingen hos dig. Du er altid velkommen til at booke sådan et møde med mig.

Jeg er en loyal samarbejdspartner, som altid sætter dine ønsker og behov i centrum for mit arbejde. Jeg overholder altid alle aftaler, og jeg arbejder fokuseret og seriøst med alle opgaver. Uanset om du mangler hjælp til at udvikle hele din virksomhed eller blot enkelte områder, kan mine kompetencer være gavnlige for dig.

Jeg lægger vægt på at have et tæt samarbejde, hvor vi kan tale åbent og trygt om din forretning. Jeg sætter altid god tid af til hver enkelt kunde, så vi kan snakke i dybden om dine ønsker til forretningens fremtid.

Skal jeg hjælpe dig med forretningsudvikling?

Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde af forretningsudvikling eller projektledelse hos dig? Så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til mig. Jeg står altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om din virksomhed.

Du kan kontakte mig på telefon 51 59 69 81 eller e-mail frank@frankborch.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt, så vi kan lave en passende aftale. Jeg ser frem til at høre fra dig.

​​

Aftal møde med mig ↘

Det skulle glæde mig at høre fra dig. Jeg afsætter gerne tid af til et møde, hvor vi sammen kan kigge på mulighederne for et samarbejde

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilmeld nyhedsbrev​

​☏ Telefon: 51 59 69 81

✉ E-mail: frank@frankborch.dk


CVR: 27308155

Følg med på​
fb instagram linkedin twitter